installationen av laddbox

Allt du behöver veta om att installera en laddbox

Allt du behöver veta om att installera en laddbox
Hej där! Om du kör runt i en elbil i Stockholm och har ett eget hus, har du säkert börjat fundera på det här med laddboxar. Så, låt oss dyka rakt in i vad som krävs för att få en laddbox uppsatt hemma – utan krångel och huvudvärk.

 

Varför ska man bry sig om professionell installation?

Så, du kanske tänker, “kan jag inte bara fixa detta själv?” Jo, men det finns en hel del regler och säkerhetstjafs att tänka på. Och ärligt talat, vill du verkligen riskera något med din nya fina elbil? Lita på proffsen; de vet vad de gör och ser till att allt är i toppskick.

Att välja rätt laddbox – en djungel?

Visst, det finns en hel uppsjö av laddboxar där ute. Snabbladdare, vanliga laddare, märken du aldrig hört talas om… listan fortsätter. Men oroa dig inte, vi på Eviq hjälper dig att sortera i alternativen och hitta något som passar just ditt hem och dina behov.

Så går installationen till

Vi håller det enkelt. Först kollar våra kunniga installatörer läget hemma hos dig. Sedan sätter de igång med själva installationen, kopplar in, testar – hela köret. Vi förklarar allt du behöver veta och ser till att du känner dig 100% nöjd och trygg med din nya laddbox. Läs mer vad som ingår i vårt installation

Vad kostar kalaset?

Nu till den stora frågan – priset. Det beror på en massa saker, som vilken laddbox du väljer och hur din installation ser ut. Men det finns faktiskt bidrag och skattereduktioner att ta del av, så det behöver inte bli så dyrt som du kanske tror. Vi hjälper dig att räkna på det.

Frågor? Vi har svaren.

Om du undrar något mer, kolla in vår FAQ där vi täcker de vanligaste frågorna. Och vill du höra vad andra kunder tycker? Läs våra kundberättelser!

Vi utför installationer i hela landet från Norrland till Stockholm och ner till Skåne. 


Hör av dig!

Vill du få en laddbox installerad? Slå oss en signal eller skicka ett mail. Vi på Eviq är alltid redo att hjälpa dig på vägen mot en enklare och grönare bilkörning.

Läs nästa

Hur kan arbetsplatser stödja elbilsladdning?
Steg-för-steg vid installation av laddbox

Kontakt oss

Har du några frågor eller funderingar?

Skicka oss ett meddelande så återkommer inom kort.