Elbilsladdare

Charge Amps Luna: Revolutionerande hemmaladdning för din elbil

Charge Amps Luna: Revolutionerande hemmaladdning för din elbil

Är du redo att ta steget in i framtidens elbilsladdning? Möt Charge Amps Luna - den intelligenta laddboxen som förvandlar din vardagliga laddningsupplevelse till något extraordinärt. Med sin kraftfulla prestanda och framtidssäkrade design är Luna den perfekta lösningen för moderna elbilsägare som vill ha det lilla extra.

Kraftfull laddning möter smidig design

Luna erbjuder en imponerande laddningskapacitet på upp till 22 kW, vilket gör att du kan ladda din elbil snabbare än någonsin tidigare. Trots sin kraft kommer Luna i en kompakt och stilren design som smälter in sömlöst i ditt hem. Välj mellan olika färger för att matcha din personliga stil!

Intelligent och uppkopplad för din bekvämlighet

Med Luna behöver du inte oroa dig för att överbelasta ditt hem. Tack vare den inbyggda lastbalanseringsfunktionen kan du fortsätta använda dina hushållsapparater som vanligt, medan din bil laddas optimalt. Styr och övervaka din laddning enkelt via Charge Amps App, oavsett var du befinner dig.

Framtidssäkrad teknologi

Luna är utrustad med den senaste ISO 15118-hårdvaran, vilket innebär att den är redo för framtidens laddningsfunktioner som plug-and-charge (PnC) och vehicle-to-grid (V2G). Investera i en laddbox som växer med dina behov!

Enkel installation och användning

Installationen av Luna är en barnlek, och konfigurationen görs snabbt via Bluetooth. Med WiFi- och 4G-anslutning håller sig din Luna alltid uppdaterad med den senaste mjukvaran, så att du kan njuta av nya funktioner så fort de blir tillgängliga.

Miljösmart laddning

Med funktionen Green Charging kan du enkelt ladda din bil med solenergi, vilket gör Luna till det perfekta valet för miljömedvetna

Varför välja Charge Amps Luna?

  • Kraftfull laddning upp till 22 kW
  • Snygg och kompakt design
  • Intelligent lastbalansering
  • Framtidssäkrad med ISO 15118
  • Enkel installation och användning
  • Miljövänlig med Green Charging-funktion

Ta steget in i framtiden med Charge Amps Luna - den smarta laddboxen som gör din vardag enklare och mer elektrifierande. Beställ din Luna idag och upplev skillnaden själv!

Beställ din laddbox här

Läs nästa

Nya lagar för laddboxar 2025: Vad du som fastighetsägare behöver veta
Batterigenombrott är goda nyheter för elbilar

Kontakt oss

Har du några frågor eller funderingar?

Skicka oss ett meddelande eller ring oss.
Tel: 08 - 502 78 648
E-post: info(@)eviq.se 
Chatta med oss mellan 09:00 -16:00