Laddhybrid

Bästa laddhybriderna 2024 – Vi listar topp 8

Bästa laddhybriderna 2024 – Vi listar topp 8

År 2024 är laddhybriderna hetare än någonsin, och de fortsätter att vara ett populärt val för de som vill ha det bästa av två världar – både eldriftens miljövänlighet och räckvidden från en förbränningsmotor. Med den senaste teknologin och förbättrad prestanda erbjuder laddhybrider ett mångsidigt och hållbart alternativ för dagens bilister. Här går vi igenom de åtta mest imponerande laddhybriderna 2024, som både banar väg för framtidens mobilitet och möter dina dagliga behov.



1. Kia Niro Plug-in Hybrid
Kia Niro Plug-in Hybrid är en av de mest praktiska och användarvänliga laddhybriderna på marknaden. Den kombinerar rymlighet med en elektrisk räckvidd på upp till 58 kilometer, vilket gör den idealisk för vardagspendling . Bilens interiör erbjuder komfortabla säten och modern teknik som gör varje resa njutbar. Med ett bagageutrymme på 348 liter får du gott om plats för allt från veckohandlingen till helgresan.

Batterikapacitet: 11,1 kWh
Cirkapris: 424 100 kr



2. Volvo V60 Recharge
Volvo V60 Recharge är ett utmärkt val för den som söker en premiumkänsla i en laddhybrid. Med en elektrisk räckvidd på 91 kilometer klarar du de flesta dagliga körningar helt på el. Interiören är både rymlig och elegant, med fokus på komfort och teknologi. Det generösa bagageutrymmet på 471 liter gör att bilen passar perfekt för familjer och de som behöver extra utrymme.

Batterikapacitet: 16,6 kWh
Cirkapris: 635 000 kr


3. BMW 330e Touring
BMW 330e Touring erbjuder en dynamisk körupplevelse med en elektrisk räckvidd på 60 kilometer. Denna laddhybrid kombinerar sportig prestanda med praktiska egenskaper som ett bagageutrymme på 500 liter. Innovativa funktioner som BMW Curve display och parkeringsassistans gör körningen både enklare och roligare. För de som värdesätter både kraft och teknologi är detta en toppkandidat.

Batterikapacitet: 12 kWh
Cirkapris: 584 900 kr



4. Toyota RAV4 Plug-in Hybrid
Toyota RAV4 Plug-in Hybrid är en robust och mångsidig SUV som passar lika bra i stadstrafik som på landsvägar. Med en elektrisk räckvidd på 75 kilometer och ett bagageutrymme på 500 liter är detta en perfekt bil för aktiva familjer. Toyotas välkända tillförlitlighet och de avancerade säkerhetssystemen gör att du alltid känner dig trygg på vägen.

Batterikapacitet: 18,1 kWh
Cirkapris: 404 900 kr



5. Mercedes-Benz GLC 300 e
Mercedes-Benz GLC 300 e kombinerar lyx och effektivitet i en laddhybrid som imponerar med sin elektriska räckvidd på 122 kilometer. Denna SUV har ett elegant yttre och en sofistikerad interiör, samtidigt som den erbjuder ett bagageutrymme på 460 liter. Den snabba laddningstiden och de kraftfulla prestandan gör GLC 300 e till ett attraktivt val för dem som vill ha både stil och substans.

Batterikapacitet: 13,5 kWh
Cirkapris: 597 900 kr



6. Lynk & Co 01 Plug-in Hybrid
Lynk & Co 01 är en laddhybrid som kombinerar högteknologiska funktioner med hållbarhet. Med en elektrisk räckvidd på 75 kilometer kan du täcka de flesta dagliga sträckorna på el. Bilens stilrena design och ett flexibelt leasingalternativ gör den till ett attraktivt val för de som vill ha frihet utan att behöva äga bilen. Med ett bagageutrymme på 466 liter är den även praktisk för vardagsbehov.

Batterikapacitet: 17,6 kWh
Cirkapris: 475 000 kr

7. Audi Q5 TFSI e
Audi Q5 TFSI e är en laddhybrid som kombinerar prestanda och elegans. Med en elektrisk räckvidd på 62 kilometer och Audis quattro fyrhjulsdrift är den perfekt för både stadskörning och längre resor. Det lyxiga inredningen och avancerade infotainmentsystemet gör varje resa bekväm och underhållande. Ett bagageutrymme på 550 liter ger gott om utrymme för alla dina tillhörigheter.

Batterikapacitet: 14,1 kWh
Cirkapris: 669 900 kr



8. Peugeot 3008 Hybrid4
Peugeot 3008 Hybrid4 är en laddhybrid med en elektrisk räckvidd på 59 kilometer och ett innovativt fyrhjulsdrivningssystem. Denna modell kombinerar en elegant design med praktiska funktioner som ett rymligt bagageutrymme på 395 liter. Med sina smarta tekniska lösningar och komfortabla interiör är den ett utmärkt val för dem som vill ha en effektiv och stilfull SUV.

Batterikapacitet: 13,2 kWh
Cirkapris: 489 900 kr

Hur väljer man rätt laddhybrid?
Att välja rätt laddhybrid handlar om att förstå dina egna körbehov och prioriteter. Om du ofta kör kortare sträckor, kan en modell med längre elektrisk räckvidd vara optimal. För de som behöver extra utrymme eller gillar äventyr är en SUV ett starkt alternativ. Pris, säkerhet och teknik är också viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Förutom själva bilen är det viktigt att överväga hur och var du ska ladda din laddhybrid. Många modeller kan laddas hemma över natten, men det är också bra att känna till tillgängligheten av laddstationer längs dina vanliga körvägar.

Om du har några frågor om laddning eller hur du väljer den bästa laddhybriden för dina behov, tveka inte att kontakta oss via vår webbplats eller ring oss på 08-502 786 48. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bil för dig.

Läs nästa

Elbilsladdning i Sverige 2024: En Djupdykning i Statistik, Utmaningar och Möjligheter
Vad är världens största laddstation för elfordon?

Kontakt oss

Har du några frågor eller funderingar?

Skicka oss ett meddelande eller ring oss.
Tel: 08 - 502 78 648
E-post: info(@)eviq.se 
Chatta med oss mellan 09:00 -16:00