installationen av laddbox

Steg-för-steg vid installation av laddbox

Steg-för-steg vid installation av laddbox

Så Installerar du din Laddbox med eviQ

Att få en laddbox installerad ska vara smidigt och enkelt. Här på Eviq har vi hela processen nedbruten i enkla steg, så du vet exakt vad som händer från start till finish. Häng med!


Välj din laddbox

Först och främst, välj den laddbox som passar dina behov och din elbil bäst. Vi har en rad olika modeller – alla från pålitliga tillverkare. Ta en titt, jämför och välj den som känns rätt för dig.

Gå till kassan

När du har gjort ditt val, är det dags att gå till kassan. Här väljer du betalningsalternativ som passar dig bäst. Vår betalningsprocess är säker och enkel att följa.

Vi skickar din laddbox

När vi har mottagit din beställning packar vi och skickar iväg din laddbox direkt. Du behöver inte vänta länge – vi ser till att den är på väg till dig snabbt.

 


Installationsformulär & kontakt med installatör

Efter din beställning kommer du får ett mail och sms där vi kopplar ihop dig med vår installatör, du kommer kunna chatt och kommunicera med installatören dikret för att komma överens om en tid som passar för installation av laddbox. Vi skickar även ett installationsformulär som vi gärna vill att du fyller i då det är viktig info för utföranden av installationen samt för ansökan om skatteavdraget.


Installationsdagen

Dagen är här! Vår installatör kommer till ditt hem, installerar din laddbox, testar den och ser till att allt är driftsatt. Du behöver bara slappna av och se fram emot att snart kunna ladda din bil.


Ansökan om grön teknik

Oroa dig inte för pappersarbete – vi tar hand om ansökan för grön teknik åt dig. Det innebär att du kan dra nytta av eventuella bidrag eller skatteförmåner utan krångel.


Efter installationen

Även efter att allt är klart och din laddbox är i full drift, finns vi här för dig. Om du någonsin har frågor eller stöter på problem, är det bara att ringa eller maila oss. Vi är här för att hjälpa!

Så där har du det – från att välja din laddbox till att ha den fullt installerad och klar för användning. Hos Eviq ser vi till att processen är så enkel och smidig som möjligt.

Läs nästa

Allt du behöver veta om att installera en laddbox
Fördelar med att ha en egen laddstation för elbilar hemma

Kontakt oss

Har du några frågor eller funderingar?

Skicka oss ett meddelande så återkommer inom kort.